diumenge, 16 de novembre del 2014

ELS 5 SENTITS


Els nens i nens de primer a l'hora de coneixement del medi han treballat els 5 sentits.




EL GUST      

Entre tots han portat un munt d'aliments per tal de poder-los tastar i classificar-los segons el gust que tinguin. Ha estat una gran experiència per la nostra llengua!                                                                                                                                        




L'OLFACTE

Han après a diferenciar i identificar els productes i aliments que fan bona olor i mala olor.
L'OLFACTE on PhotoPeach



EL TACTE

Han estimulat el tacte a través del joc d'endevinar quin objecte s'amaga dins d'una bossa i amb els ulls tapats saber amb les mans quin company o companya tenen a davant. Tot era una sorpresa!




L'OÏDA

Han treballat el sentit de l'oïda amb diferents objectes i la pròpia veu per diferenciar quan un so es agradable o desagradable. Com també identificar un company o companya per la seva veu.





                         

LA VISTA

També han treballat el sentit de la vista amb il·lusions òptiques que els varen deixar fascinats, com també van intentar de caminar sense el sentit de la vista que va ser una gran aventura.



                        


Però el que més els va agradar és la visita tan especial de l'Anna Coma. Una ex-alumna de l'escola que és cega. Dies abans de l'esperada visita, varen aprendre moltes coses dels cecs i de l'alfabet Braile que utilitzen per llegir i escriure. 
Li van preparar una entrevista per resoldre totes les curiositats que tenien de la vida quotidiana dels cecs.



  


Varen passar un matí molt interessant, sobretot els va sorprendre molt la quantitat de coses que fa la Bruc, la gossa pigall de l'Anna.